28 februari 2022

ZuivelNL

Nieuwe partners ZuivelNL: DDB en NAJK

ZuivelNL kent als vereniging leden en partners. Begin 2022 heeft het bestuur twee nieuwe partners verwelkomd in de vereniging.

DDB

De Dutch Dairymen Board (DDB) is een vereniging van melkveehouders die als doel het verbeteren van de positie van de melkveehouders ten opzichte van de andere schakels in de zuivelketen heeft. Voorzitter DDB Sieta van Keimpema: “Voor DDB zal een juiste balans tussen extra inspanningen, kosten en opbrengsten voor de melkveehouders van belang zijn, evenals het nemen van de juiste beslissingen voor een sterke toekomstgerichte melkveesector. Het partnerschap is voor DDB een opmaat naar een volwaardig lidmaatschap van ZuivelNL”.

NAJK

Het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) behartigt de belangen van agrarische jongeren in Den Haag en Brussel, maar biedt ook actief handvatten tot ontwikkeling en beter ondernemerschap. Marije Klever, portefeuillehouder melkveehouderij NAJK: “ZuivelNL is van grote betekenis voor de Nederlandse zuivelketen. Als jonge melkveehouders maken wij de melkveehouderij van de toekomst. Daarom dragen we graag bij aan een sterke Nederlandse zuivelketen”.

ZuivelNL

ZuivelNL ziet deze partijen graag als partner omdat zij actief zijn binnen de Nederlandse melkveehouderij. Het draagvlak van ZuivelNL in de zuivelketen wordt hiermee vergroot.

Met deze partners zal ZuivelNL de komende tijd overleggen over de manier waarop invulling gegeven wordt aan hun bijdrage aan de activiteiten van ZuivelNL, onder andere via themagroepen.

Meer nieuwsberichten

Milieu & Klimaat

20 maart 2024

Beslissende periode voor Nederlandse melkveehouders en zuivelindustrie

De Nederlandse zuivelsector staat voor een beslissende periode. In de komende weken moet duidelijk worden...

Lees het volledige bericht

Marktbericht Zuivel

Marktinformatie

28 maart 2024

Marktbericht Zuivel maart 2024

De Nederlandse melkaanvoer steeg in februari met 1,2%. Als rekening wordt gehouden met het schrikkeldageffect...

Lees het volledige bericht

ZuivelNL

Vacature

25 maart 2024

ZuivelNL vacature: Adviseur Export & Markttoegang

Wil je graag verschillende bedrijven in de zuivelsector ondersteuning bieden? Loop jij warm voor het...

Lees het volledige bericht